Diensten

Timmerwerk

Trappen
Kozijnen

Schilderwerk

Dakkapellen
Aanbouw

Sloop

Opknappen

Verf Spuiten

Renoveren
Restaureren
Glas
Hout
Plafonds
Deuren

Maatwerk

Wanden
Kasten

Meubelbouw

Tafels
Keukens
Aanrecht
Opbergruimte

Interieurbouw

Buitenmeubels

Steigerhout

Buitenverblijven
Werkplaats

Schilderwerk:

Uw woning is een kostbaar bezit. Maar het heeft wel onderhoud nodig. Daarbij speelt, het op een vakkundige wijze aanbrengen van een beschermende laag een grote rol. Als meesterschilders gaan wij netjes doch snel te werk. Ook is Bouwzorg gespecialiseerd in het spuiten van verf, zowel latex al lak. Dit kan in nieuwbouw of reeds bewoonde woningen. Het voordeel van het spuiten van verf is dat het vele malen sneller gaat, en er een grotere laagdikte kan worden aangebracht. Bekijkt u anders eens onze afgeronde projecten.

Timmerwerk: 

Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden. Onze jarenlange ervaring in de interieurbouw komt goed van pas bij onze timmerwerk projecten. Wat uiteindelijk telt, zowel voor u als voor ons, is het resultaat en de tevredenheid van de klant. Bekijk hier diverse timmerwerken die wij reeds uitvoerden.

Interieurbouw:

Afhankelijk van de ruimte en gewenste indeling maakt Bouwzorg in oveleg met de klant en naar zijn smaak meubels en intereur op maat dit doen wij voor paticlieren en bedrijven. Een maatwerkmeubel maakt uw interieur compleet! Benieuwd naar wat wij al maakten? Bekijk het hier.

3D Ontwerp:

Heeft u een eigen ontwerp of idee? Dan kan Bouwzorg dit voor u uitwerken tot een 3D tekening om u een beter idee te geven van het eindproduct, Uiteraard kunnen de ontwerpers van Bouwzorg u helpen met uw idee, materiaal keuze en alle mogelijkheden binnen uw project.